GREEN CONCEPT

Kestävä vaihtoehto

Kun etsit mainostuotetta, johon liität logosi, haluat sen noudattavan Euroopan lakeja ja olevan mielellään kestävämpi vaihtoehto kuin tavanomainen muovinen kylkiäinen. Mutta sitten nousee kysymys: mikä on kestävämpi vaihtoehto? Saatavana on tuhansittain mainostuotteita, ja siitä, mikä on kestävää ja mikä ei, käydään runsaasti keskusteluja. Niinpä päätimme tarkastella omaa vihreää toimintaperiaatettamme vähentämisen, uudelleenkäytön ja kierrätyksen näkökulmasta.

VÄHENNÄ

Monet mainostuotteet tehdään erilaisista muoveista. Valitsemalla tuotteita, joissa käytetään vähemmän muovia, esimerkiksi tekemällä ne luonnonkuitujen ja muovin seoksesta, osallistut käytetyn muovin kokonaismäärän vähentämiseen..

KÄYTÄ UUDELLEEN

Meistä tämä on tärkeimpiä mainostuotteeseen liitettäviä viestejä. Käytä esineitä uudelleen pitkän aikaa. Kertakäyttöiset muoviesineet, kuten mukit ja aterimet, on kielletty monissa maissa. Uudelleenkäytettävät kahvimukit tukevat tätä kestävän kehityksen tavoitetta ja toimivat mainiona taustana brändillesi. Sama koskee puuvilla- ja juuttikasseja muovipussien sijaan.

KIERRÄTÄ

Kehitämme aktiivisesti kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, kuten kuvaston kannessa oleva Americano®-kahvimuki. Tämä kahvimuki on tehty kaikkien Americano®-kahvimukiemme jätemateriaaleista. Siten se tekee koko Americano-tuotannostamme kestävämpää! Meiltä saa myös kierrätyspaperituotteita, kierrätyslasia, PET-kierrätyssateenvarjoja ja -kasseja ja jopa kierrätyspulloista tehtyjä kyniä. Kierrätystä tarkasteltaessa selvitämme myös käytön jälkeisen kierrätyksen mahdollisuuden.

LUETTELO

Ovatko tämän esitteen tuotteet sitten 100 % todistetusti kestäviä – valitettavasti eivät. Edustavatko ne ehdotustamme kestävämmiksi vaihtoehdoiksi, kun etsit mainostuotetta – ehdottomasti! 

Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita. Vaatimustenmukaisuus ja kestävän kehityksen mukaisuus ovat etusijalla, mutta se on prosessi, joka etenee vaihe vaiheelta. Vihreä toimintaperiaatteemme laajenee vuosi vuodelta ja tarjoaa sinulle aina vain enemmän kestävän kehityksen mukaisia mainostuotevaihtoehtoja.