Leveransvillkor

Betalningsvillkor
Betalningsvillkor 14 dagar netto efter godkänd kreditkontroll om inte annat överenskommits. Efter förfallodatum debiteras dröjsmålsränta med gällande referensränta + 8 %. Alla priser är exklusive moms

Leveransvillkor
Inrikesfrakt tillkommer, om inte annat överenskommits. Reservation vid tillverkning, tryck eller brodyr kan underleverans eller överproduktion ske med +/- 5%.

Reklamation
Skulle varan vara skadad eller felexpedierad när den anländer är det viktigt att du gör en korrekt anmälan till kundtjänst inom 8 dagar från mottagandet av varan. Kunden, eller av kunden anvisad mottagare, ansvarar för att erhållen leverans kontrolleras i samband med mottagandet.

En produkt där vi har konstaterat att den är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut om du så önskar eller krediterar varan, inklusive frakt, vid retur. Om du beställt fler varor än den du returnerat betalar vi dock inte tillbaka hela fraktkostnaden.

Av trycktekniska skäl är vissa nyanser på varan svåra att återge i bild. Därför kan någon färg i katalogen skilja sig en aning från den verkliga varan. Varan i dessa fall räknas inte som felaktig.

Retur
Returer skall vara oss tillhanda inom 30 dagar från att det att leveransen mottagits. För att en retur ska godkännas gäller nedanstående villkor:
• Gäller ej specialtillverkade eller tryckta varor
• Varan ska vara oanvänd och i originalförpackning
• Returunderlag måste bifogas returen

Kontakta alltid Logoproducts på: info@logopro.fi tai 041 435 5191. innan retur sker så att vi kan maila över returunderlag och fraktsedel. En hanteringskostnad på 20% av ordervärdet faktureras er, dock minst 12€.

Returer som inte stämmer överens med ovan villkor behandlas inte

LOGOPRODUCTS
Prästströmsvägen 38
68600 Jakobstad
Finland

FO: 3188182-4