Suunnittelupalvelu

Jos sinulla ei ole sopivia tietokoneohjelmia tai aikaa sommitella kuviasi, meille kelpaa vaikka vain suurpiirteinen raakamalli. Alkuperäisten kuvien ja henkilökohtaisten toiveidesi pohjalta kokoamme sinulle onnistuneen suurkuvan. Kysy lisää +358 (0)41 435 5191, sähköpostilla info@logoproducts.fi Tuntiveloitus tarjouksen mukaan.

  • Ota meihin yhteyttä
  • Lähetä tiedostosi (logot, kuvat, tekstit…)
  • Vastaanota tarjous suunnittelusta
  • Jos hyväksyt tarjouksen aloitamme suunnittelun
  • Lähetämme sinulle vedoksen hyväksyttäväksi/muutettavaksi
  • Teemme mahdollisen muutostyön ja lähetämme sinulle lopullisen vedoksen

Jos voit suunnitella itse tai olet ammattilainen
Käytät tunnustettuja graafisia ohjelmia ja pystyt toimittamaan tulostusvalmiin työn. Aineiston lähetät aina VEKTOR tilassa.

Asiakkaan tulee itse varmistaa:
1) Että layout on CMYK
2) Että profiili on Euroscale Coated V2
3) Että grafiika on vektor

MUUT SUUNNITTELUPALVELUT

Yhteistyökumppaneidemme kautta pystymme myös tarjoamaan muotoiluapua valitsemallanne logolla ja tekstillä, jota kohderyhmänne arvostavat ja joka edustaa yritystänne.

Yhteistyökumppanimme suunnittelevat myös iskulauseita ja ilmaisuja, jotka kuvaavat liiketoimintaanne ja joilla yrityksenne erottuu joukosta.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: info@logoproducts.fi

Materiaali sähköpostitse

Sähköpostitse (max 10 MB) osoitteeseen info@logoproducts.fi

LUE TÄMÄ TARKASTI: Aineiston tarkistus
Kun lähetät meille tiedoston painettavaksi tarkistamme ainoastaan painoalueen kokonaiskoon/formaatin ja sen että tiedostossa ei ole pre-press merkintöjä tai turhia bleed alueita. Näistä ilmoitamme asiakkaalle.

Me emme avaa tiedostoja tarkistaaksemme sommituksia emmekä tee muutoksia, vaan laitamme sellaisenaan suoraan painoon. Mikäli kuvan värit eivät ole CMYK muodossa vaan esim. RGB muodossa niin muutamme ne automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli värivaihteluja ilmenee CMYK:kaus prosessissa tämä on asiakkaan vastuulla.

Vithet på mediet
När samma bild/färg trycks påolika material, kan nyansskillnaderuppstå. Detta beror på tryckmedietsvithet, färgupptagning samt påmaterialets genomskinlighet.Olika ljus kan framhävaeller minska på skillnaden.Nyansskillnader i tryck ärnormala och godtagbara.

Vektor
När du har vektorgrafik och förstorar dokumentet så är linjerna knivskarpa, inte gryniga som på bilden åvan.