Suunnittelupalvelu

Jos sinulla ei ole sopivia tietokoneohjelmia tai aikaa sommitella kuviasi, meille kelpaa vaikka vain suurpiirteinen raakamalli. Alkuperäisten kuvien ja henkilökohtaisten toiveidesi pohjalta kokoamme sinulle onnistuneen suurkuvan. Kysy lisää +358 (0)41 435 5191, sähköpostilla info@logoproducts.fi Tuntiveloitus tarjouksen mukaan.

  • Ota meihin yhteyttä
  • Lähetä tiedostosi (logot, kuvat, tekstit…)
  • Vastaanota tarjous suunnittelusta
  • Jos hyväksyt tarjouksen aloitamme suunnittelun
  • Lähetämme sinulle vedoksen hyväksyttäväksi/muutettavaksi
  • Teemme mahdollisen muutostyön ja lähetämme sinulle lopullisen vedoksen

Jos voit suunnitella itse tai olet ammattilainen
Käytät tunnustettuja graafisia ohjelmia ja pystyt toimittamaan tulostusvalmiin työn. Aineiston lähetät aina VEKTOR tilassa.

Asiakkaan tulee itse varmistaa:
1) Että layout on CMYK
2) Että profiili on Euroscale Coated V2
3) Että grafiika on vektor

MUUT SUUNNITTELUPALVELUT

Yhteistyökumppaneidemme kautta pystymme myös tarjoamaan muotoiluapua valitsemallanne logolla ja tekstillä, jota kohderyhmänne arvostavat ja joka edustaa yritystänne.

Yhteistyökumppanimme suunnittelevat myös iskulauseita ja ilmaisuja, jotka kuvaavat liiketoimintaanne ja joilla yrityksenne erottuu joukosta.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: info@logoproducts.fi

Materiaali sähköpostitse

Sähköpostitse (max 10 MB) osoitteeseen info@logoproducts.fi

LUE TÄMÄ TARKASTI: Aineiston tarkistus
Kun lähetät meille tiedoston painettavaksi tarkistamme ainoastaan painoalueen kokonaiskoon/formaatin ja sen että tiedostossa ei ole pre-press merkintöjä tai turhia bleed alueita. Näistä ilmoitamme asiakkaalle.

Me emme avaa tiedostoja tarkistaaksemme sommituksia emmekä tee muutoksia, vaan laitamme sellaisenaan suoraan painoon. Är din jpg inte i CMYK format och rätt profil så konverterar vi dem utan särskilt meddelande och kunden ansvarar själv för möjliga kulörvariationer som processen orsakar.

Vithet på mediet
När samma bild/färg trycks på olika material, kan nyans skillnader uppstå. Detta beror på tryckmediets vithet, färgupptagning samt på materialets genomskinlighet. Olika ljus kan minska på skillnaden. Nyansskillnader i tryck är normala och godtagbara.

Vektor

När du har vektorgrafik och förstorar dokumentet så är linjerna knivskarpa, inte gryniga som på bilden ovan.