Toimitusehdot

Maksuehdot
Maksuehto 14 päivää netto luottotarkastuksen jälkeen, mikäli ei ole muuta sovittu. Eräpäivän jälkeen veloitetaan viivästyskorko +8%. Kaikki hinnat ovat ALV 0 % hintoja.

Toimitusehdot
Rahti veloitetaan, mikäli ei ole muuta sovittu. Toimitusmäärää tuotantoteknisistä syistä +/- 5 % tilausmäärästä.

Reklamaatiot
Mikäli toimitetut tuotteet ovat viallisia tai toimituksessa on virhe, tulee reklamaatiosta ilmoittaa asiakaspalveluumme 8 päivän sisällä tuotteiden saapumisesta. Tavaroiden vastaanottaja on velvollinen tarkastamaan saapuneet tuotteet toimituksen yhteydessä.

Vialliset tuotteet vaihdetaan vastaaviin uusiin tai hyvitetään rahteineen niin halutessanne tuotteiden palautuksen jälkeen. LogoProlla on oikeus tarkastaa reklamoidut tuotteet. Mikäli palautettujen tuotteiden määrä on pienempi kuin tilattujen, hyvitämme palautuneiden tuotteiden määrän ja rahdin.

Teknisistä syistä tuotteen väri katalogin tai verkkokaupan kuvassa saattaa poiketa jonkin verran verrattuna todellisuuteen, eikä tuotetta voida katsoa vialliseksi sävyeron takia.

Palautukset
Tuotepalautukset tulee tehdä 30 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta. Jotta palautus käsitellään, tulee seuraavien ehtojen täyttyä:
• tehdastoimitustuotteita tai painettuja tuotteita ei voi palauttaa
• tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessa
• palautuslomake on liitettävä mukaan tuotteisiin

Mikäli haluatte palauttaa merkkaamattomia tuotteita, asiasta on sovittava asiakaspalvelumme kanssa: info@logoproducts.fi tai 041 435 5191. Toimitamme tuotteisiin liitettäväksi palautuslomakkeen ja rahtikirjat. Palaustuskustannus 20 % tuotteiden arvosta veloitetaan, minimissään 12 €.

Emme käsittele muulla tavalla palautettuja tuotteita.

LOGOPRODUCTS
Papinvirrantie 38
68600 Pietarsaari
Suomi

ALV: 3188182-4