GREEN CONCEPT

Hållbart alternativ

När du letar efter produktmedia för att placera din logotyp på vill du att den ska överensstämma med EU-lagstiftning och om möjligt ett mer hållbart alternativ än bara en traditionell gåva av plast. Men då uppstår frågan, vad är ett mer hållbart alternativ? Med tusentals kampanjprodukter tillgängliga och många diskussioner om vad som är hållbart och vad som inte är har vi valt att titta på vårt hållbara koncept från perspektivet Reducera-Återanvända-Återvinna.

REDUCERA

Många marknadsföringsprodukter är tillverkade av olika typer av plast. Genom att välja produkter som har reducerat plastinnehåll för att de t.ex. är gjorda av en blandning av naturliga fibrer och plast bidrar du till en minskning av den totala mängden plast som används.

ÅTERANVÄNDA

Vi tror att detta är ett av de viktigaste meddelanden du kan förmedla med produktmedia. Återanvänd artiklarna under lång tid. Fler länder förbjuder engångsplastartiklar såsom koppar och bestick. Återanvändbara kaffemuggar stöder detta hållbara mål och är en bra grund för ditt företag eller varumärke. Det samma gäller bomulls- eller jute-påsar istället för plastpåsar.

ÅTERVINNA

Vi utvecklar aktivt produkter gjorda av återvunnet material såsom vår Americano®-kaffemugg som finns på omslaget. Denna mugg är gjord av avfallsmaterialet från alla Americano®-muggar som vi producerar vilket gör hela vår produktion av Americano mer hållbar! Men du hittar också återvunna pappersprodukter, återvunnet glas, återvunna PET-paraplyer och påsar, till och med pennor gjorda av återvunna flaskor. När vi tittar på återvinning, är möjligheten att återvinna efter användning också en faktor.

KATALOG

Så, är produkterna i denna broschyr 100 procent certifierat hållbara – nej. Representerar de vårt förslag för ett mer hållbart val när du letar efter produktmedia – ja! 

Vi utvecklar ständigt nya produkter. Att vara compliant och hållbara är vår första prioritering men det är en process som kommer att gå steg för steg. Vårt ”Green Concept” kommer att utvidgas varje år och kontinuerligt ge dig mer val för hållbar produktmedia.